Новини

Команда «Параллели» посіла 4 місце в фіналі турніру з риболовлі

Команда «Параллели» посіла 4 місце в фіналі турніру з риболовлі
22/10/2019

В жовтні 2019 року на водоймі Лагуна (м.Запоріжжя) відбулись фінальні змагання турніру Grand Flat League. За результатами 6-ти відбіркових етапів 12 найсильніших команд протягом трьох днів боролись за перемогу.

Згідно з правилами змагань до складу команди входило по 3 людини: 2 рівноправних спортсмена та 1 координатор. Тривалість турніру регламентована уставом – це 30 годин рибної ловлі non-stop.

У фінал допускались команди, які взяли участь як мінімум у 2-х відбіркових етапах. Співробітники «Параллели» змагались в 4-х із 6-ти можливих, продемонструвавши відмінні результати. До речі, на сьогодні в рамках турніру Grand Flat League «Big fish турниру» команди «Параллель» – карп вагою 20 кг – як і раніше є рекордним.

Під час змагань погодні умови випробовували рибаків на міцність. Але від цього боротьба ставала лише азартнішою.

«Це був найскладніший етап змагань в емоційному плані. Дві доби під зливою і в жахливому холоді ми боролись за перемогу, – розповідає капітан команди «Параллель» Станіслав Зелений, заступник генерального директора з правових питань та юридичного забезпечення. - Станом на 6 годину ранку 6 жовтня наша команда була на другому місці в нашій зоні, але поступово погода покращилась і, як ми припускаємо, з глибини риба пішли на мілину. Тому, нажаль, опинились ми на 4-му місці. Але наша команда не втрачає оптимізму – врахуємо всі помилки і будемо готуватися до наступного турніру в 2020 році».

Довідка:

Компанія «Параллель» - мережа сучасних автозаправних комплексів під ТМ «Параллель». Пальне компанії «Параллель» сьогодні продається на 60 АЗК і АЗС в Дніпропетровській, Запорізькій областях, і підконтрольної Україні території Донецької і Луганської області. Компанія є одним з найбільших українських постачальників пального великим і дрібним гуртом.

Статутний капітал ТОВ "Параллель-М ЛТД" контролює компанія Parallel Nafta Limited, яка входить до складу SCM.