Новини

«Нафтаінвест 2020» придбала у SCM мережу АЗК «Parallel»

13/11/2020
Компанія «Нафтаінвест 2020» придбала у SCM корпоративні права на мережу автозаправних комплексів «Параллель», розташовану у Дніпропетровській, Запорізькій, Донецькій та Луганській областях.

«Стати учасником ринку пального було моєю метою, досягнення якої зайняло багато зусиль, і для реалізації якої мною було витрачено багато часу. На сьогоднішній день частково реалізувати мрію мені допоміг власний виробничий бізнес, що успішно розвивається, а також система банківського кредитування, що дозволяє розвивати інвестиційні проекти.

Припускаю, що не останню роль у вирішенні продавця вибрати саме нашу компанію зіграло моє бажання зберегти цей бренд, а також розвивати мережу «Параллель» у дусі і традиціях, які були закладені при її створенні», - сказав власник «Нафтаінвест 2020» Олександр Дубінін.

У планах нового власника - підвищити ефективність надання послуг, збільшити обсяг продажу пального як великим, так і дрібним гуртом, модернізувати комплекси АЗК, при цьому не порушуючи ідею, яка була закладена при створенні бренду.