Новини

Parallel допомогла дітям у буферній зоні підготуватися до школи

Parallel допомогла дітям у буферній зоні підготуватися до школи
10/09/2021

PARALLEL допомогла сім’ям, які проживають поблизу лінії розмежування, зібрати дітей до школи. В рамках благодійної акції «Карітас України» «Шкільний портфелик» 28 дітей від 6 до 15 років отримали від мережі АЗК сучасні рюкзаки.

«Діти, які проживають у буферній зоні, щодня стикаються зі стресом: неналежні побутові умови, загроза обстрілу та відсутність прямого транспортного сполучення до основних місць інфраструктури. Однак актуальними залишаються для них і потреби у навчанні, розвитку та самореалізації. Щоб підтримати дітей та хоч трохи наблизити їх життя до нормального, ми допомогли їм зібратися до школи», - зазначив генеральний директор PARALLEL Андрій Олександрович Собко.

Крім того, в рамках соціальної акції «Авто добра», де PARALLEL виступає паливним партнером, професійні психологи та волонтери допомагають покращити психоемоційний стан дітей, що проживають поблизу лінії розмежування. Також за паливної підтримки мережі АЗК працівники «Карітас України» змогли доставити необхідні шкільні канцтовари сім’ям, що потрапили у складні життєві обставини, Донецької, Луганської та Запорізької областей.