Новини

«Параллель» підтримує розвиток автоспорту

«Параллель» підтримує розвиток автоспорту
18/11/2020

Компанія «Параллель» підтримує розвиток автомобільного спорту у регіонах своєї присутності. Головна мета таких заходів - можливість для водіїв виплеснути жагу швидкості за безпечних умов на спеціально підготовленій трасі, а не на дорогах загального користування.

Так, «Параллель» традиційно виступила генеральним паливним партнером Чемпіонату з Drag Racing у Маріуполі. Протягом трьох етапів змагань, які відбувалися у червні, вересні та жовтні у спринтерських заїздах на чверть милі взяли участь близько 300 пілотів з усієї України. Водії не тільки демонстрували технічні можливості своїх авто, але й майстерність водіння, уважність та самоконтроль.

Також за участі компанії було проведено 53-ій Відкритий Чемпіонату Краматорська з мотокросу - перегонів на мотоциклах по бездоріжжю на спеціально підготовлених трасах. Це вибагливий, важкий вид спорту, сповнений свідомих ризиків. Під час змагань водії мають проявити кмітливість, приймати рішення за долі секунди, визначати маршрут і знати максимальні можливості свого мотоцикла. У перегонах взяли участь 70 спортсменів з Донецької, Луганської, Харьківської, Сумської, Дніпропетровської та Запорізької областей.

moto.jpg

«Ми маємо розвивати цей перспективний и видовищний напрямок спорту, зрощувати своїх чемпіонів та підвищувати автомобільну культуру в Україні. Подібні професійно організовані заходи допомагають водіям безпечно, не порушуючи ПДР, зарядитися адреналіном, а містам - підвищити туристичну привабливість», - зазначила Світлана Бишова, директор компанії «Параллель».