Новини

«Параллель» ввела у продаж роли і локшину

«Параллель» ввела у продаж роли і локшину
10/12/2019

Компанія «Паралель» розширює лінійку готової їжі. В меню міні-маркетів ZZZip!! з'явилися роли і гаряча локшина, тож автомобілісти можуть спробувати нові, цікаві поєднання смаків.

Гаряча локшина представлена двома рецептами східної та європейської кухні: локшина з грибами й овочами, приправлена вишуканим тайським соусом, і локшина з куркою і витонченим соусом «Жульєн». Страви подаються у зручних склянках з кришкою і виделкою.

Асортимент ролів представлений двома видами: рол з куркою та грибами, а також рол із сирною начинкою.

- Розширюючи лінійку готової їжі, ми завжди орієнтуємося на побажання і зручність клієнтів. Ми пропонуємо не просто смачні та ситні перекуси, а повноцінні, збалансовані прийоми їжі. Готові страви дозволяють нашим клієнтам зробити вживання їжі максимально зручним як на наших комплексах, так і в дорозі. Незабаром ми порадуємо своїх клієнтів ще декількома смачними пропозиціями, – зазначив Олексій Шевчук, начальник відділу розвитку мережі міні-маркетів.

Новинки доступні вже на 10 АЗК компанії у містах Бахмут, Маріуполь, Курахово, Покровське, Краматорськ, Сєвєродонецьк, смт. Новотроїцьке, с. Передільське і с. Нове. Надалі новинки з'являться в меню всіх міні-маркетів ZZZip!!

Крім того, протягом місяця «Паралель» планує доповнити меню хот-догів і солодощів.

Довідка:

Компанiя «Параллель» - мережа сучасних автозаправних комплексів під ТМ «Параллель». Пальне компанії «Параллель» сьогодні продається на 60 АЗК і АЗС в Дніпропетровській, Запорізькій областях, і підконтрольній Україні території Донецької і Луганської областей.

Компанія є одним з найбільших українських постачальників пального великим і дрібним оптом.

Статутний капітал ТОВ "Параллель-М ЛТД" контролює компанія Parallel Nafta Limited, дочірня компанія SCM.