Новини

Perfekt 95 склав іспит якості на відмінно

31/05/2021

Дослідження Інституту споживчих експертиз підтвердило, що бензин Perfekt 95 від компанії Parallel не лише відповідає усім нормам ДСТУ 7687:2015 (бензин А-95-Євро5-Е5), але й перевершує їх за якістю.

У сертифікованій лабораторії експерти аналізували основні параметри: октанове число, вміст сірки, об'ємні частини ароматичних вуглеводнів, бензолу, амінів.

Октанове число (дослід. метод) (норматив – не менше 95 од.)

Вміст сірки, (норматив не більше 10 мг/кг)

Об'ємна частина ароматичних вуглеводнів (у %, не більше 35)

Об'ємна частина бензолу (у %, не більше 1,0)

Об'ємна частина ароматичних амінів (ММА, МЕА, у %, відсут.)

95,9

5,2

29,5

0,47

відсут.


Так, заправляючись Perfekt 95, автомобілісти піклуються про своє авто та про навколишнє середовище. Адже він зберігає двигун у гарному технічному стані значно довше, завдяки високій стійкості до детонування, низькому вмісту сірки, бензолу й ароматичних вуглеводнів та повністю відповідає стандарту Євро5.  

«Впевненість клієнта у своєму авто – ось головна мета нашої роботи. Для цього ми запровадили жорстку систему контролю, що гарантує на наших АЗК реалізацію нафтопродуктів найвищої якості. Ми ведемо постійний моніторинг якості на ринку пального та співпрацюємо лише з найкращими постачальниками. Увесь шлях пального від заводу-виробника до АЗК знаходиться під постійним контролем. На нафтобазі якість пального перевіряється мінімум двічі: під час приймання і при зливі в автоцистерну. До речі, на всіх транспортних засобах встановлено GPS-обладнання для стеження за пересуванням машин у режимі реального часу. А для контролю якості пального безпосередньо на АЗК використовуються мобільні лабораторії. Але ми не зупиняємося на досягнутому і у минулому році запустили масштабний інвестиційний проєкт з модернізації та розвитку нашої лабораторії, що дозволить ще якісніше перевіряти нафтопродукти», - заявив генеральний директор Parallel Андрій Олександрович Собко.